Pvc vloeren zijn op dit moment erg populair. Dit zijn kunststof vloeren die verkrijgbaar zijn in plankmotieven en tegelmotieven. Er zijn verschillende diktes toplaag. De dikte toplaag die nodig is, hangt af van het gebruik. De populariteit komt mede doordat de vloeren geluiddempend zijn en uitermate geschikt zijn voor vloerverwarming.

Om een pvc vloer te kunnen leggen, dient de vloer mooi vlak te zijn. Bij een stroken pvc vloer dient de betonvloer altijd geëgaliseerd te worden. Dit omdat de stroken één worden met het beton. Een pvc vloer is heerlijk behaaglijk omdat het snel de temperatuur van de omgeving aanneemt.

De planken stroken en tegels zijn er in heel veel dessins en verschillende breedtes en lengtes.

 

pvc-vinyl vloer

Door het gebruik van de nieuwste technologieën worden de meest realistische en tastbare oppervlakte structuren verkregen. De warme unieke zijdeglans uitstraling is niet alleen zichtbaar, maar ook voelbaar. Vinyl/pvc-vinyl kan meestal los gelegd worden en dan hoeft de vloer niet geëgaliseerd te worden. Indien er vloerverwarming aanwezig is, wordt er geëgaliseerd en wordt vinyl verlijmd. Vinyl/vinyl-pvc is verkrijgbaar in 400cm breed.PVC-vinyl is vinyl met een harde toplaag van PVC.

Bij ons verkrijgbaar de populaire beton look PVC vinyl 400br.

Kom gerust eens kijken naar onze uitgebreide collectie.