Inspirerende raamdecoratie….. Sfeervol wonen, naar uw eigen smaak en stijl. Strak, klassiek en modern voor ieder wat wils. Mooi en functioneel gaan in ons raamdecoratie programma prima samen. Laat u verrassen door de tal van mogelijkheden. Rolgordijnen in silver sphere uitvoering waarbij alles in aluminium is afgewerkt. Plissés met top down systeem en Duette® Shades  voor een nog luxere uitstraling.

Rolgordijnen worden vaak gezien als zeer eenvoudig, maar kunnen zeker een luxere uitstraling krijgen, door bijvoorbeeld voor de silver sphere uitvoering of een mooie aluminium onderlat te kiezen. Ook elektrische rolgordijnen die je zonder vaste stroomkabel kunt bedienen zijn enorm populair. Dit type rolgordijn wordt opgeladen op dezelfde manier als een mobiele telefoon. 1-2 keer per jaar even opladen en klaar.

De plissés en Duette® Shades zijn nog altijd zeer in trek.

Mede dankzij het Top down – bottom up systeem

Het systeem om privacy te creëren. U kunt met dit systeem de Duette® Shades of plissés ook van onder naar boven bedienen en dus ook in het midden van het raam hangen, waardoor het daglicht blijft maar u toch privacy heeft. Overweegt u ook om een  Duette® Shades of plisse aan te schaffen, maar u vindt de touwen hinderlijk, dan is het SmartCord® of LiteRise®  systeem iets voor u!  Bij de SmartCord® gaan de koorden/touwen automatisch weer naar binnen als u eraan getrokken heeft.

LiteRise® Daarbij bedient u de raamdecoratie met bedieningsgreepjes die geplaatst zijn in het midden van het product.

Smartcord®en LiteRise® ook verkrijgbaar in top down-bottom up.

Ook elektrisch met accu.

Kortom veel mogelijkheden in rolgordijnen, plissés en Duette® Shades.